Descriere
Desi numeroase varietati de ceai sunt inca pregatite in modul traditional, maniera in care bem ceaiul s-a schimbat substantial – in lumea ocupata de azi, majoritatea oamnilor isi beau ceaiul pe fuga si putini sesizeaza daca e un ceai banal, produs in masa, sau un amestec de calitate cu o aroma unica. Maestrul Lam reinvie „datina ceaiului” si va poarta pas cu pas prin ceremonia chinezeasca corespunzatoare, de la alegerea serviciului de ceai si incalzirea apei pana la servirea si savurarea ceaiului ales.
* Redescoperiti arta simpla a relaxarii in fata unei cesti de ceai.
* Invatati sa puneti in practica ceremonia traditionala ca sa obtineti cel mai bun ceai si ca sa va schimbati pentru totdeauna impresia despre acesta.
* Descoperiti gusturile subtile si aromele delicate ale diferitelor ceaiuri.
* Urmariti pasionanta istorie a ceaiului din 2700 i.Hr. pana azi.
* Descoperiti proprietatile curative ale ceaiului puse in lumina de cercetarile stiintifice actuale.
* Tratati bolile comune cu una dintre cele 20 de retete traditionale de ceai.
Maestrul Lam este o autoritate internationala in mai multe arte chinezesti, printre care medicina traditionala chinezeasca, Feng Shui, Tai Chi si Chi Kung. Pregatit de maestri din China, Hong Kong si Taiwan, el preda aceste arte in Occident de mai bine de 20 de ani. Maestrul Lam este autorul a alte sase carti: Ghid de Feng Shui, Feng Shui personal, Bucatarie Feng Shui (toate aparute la PRO Editura si Tipografie) si Calea energiei, Calea vindecarii, Tai Chi pas cu pas (in curs de aparitie).
Lai Kam Sin este practicant desavarsit de arte martiale si a redactat alaturi de sotul sau, maestrul Lam, lucrarea Bucatarie Feng Shui. Fiul lor, Tin Yu, a absolvit recent Imperial College din Londra.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.