Descriere
Fiecare reţetă conţine consumul specific de materii prime pentru 10 porţii, gramajul produsului finit pentru o porţie şi procesul tehnologic de preparare, fiind concepută pe ideea asigurării unei alimentaţii fundamentate pe principii ştiinţifice. În pas cu cerinţele gastronomiei, această culegere – care conţine circa 1500 de reţete – este destinată să contribuie la promovarea unui consum sporit de legume, în concordanţă cu principiile echilibrate nutriţional, precum şi la diversificarea sortimentului în acest sector. Cartea este structurată în nouă capitole, corespunzătoare diferitelor grupe de semipreparate şi preparate culinare, şi conţine, de asemenea, principalele metode moderne de preparare culinară pentru menţinerea factorilor nutritivi conţinuţi de materiile prime, precum şi metodologia de determinare a valorii calorice şi nutritive a preparatelor culinare, uşor accesibile fiecărei persoane interesate. Departe de a se considera o culegere exhaustivă de reţete, această carte lasă totuşi posibilitatea unei viitoare completări şi, urmând îndeaproape modalitatea de preparare, se poate realiza cu succes un paralelism între preferinţele dumneavoastră culinare şi reţetele de faţă. Sperăm ca această ediţie – a zecea – să preîntâmpine aşteptările, cerinţele şi preferinţele cititorilor noştri, pe ale căror opinii ne bazăm în perfecţionarea acestei lucrări.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.